Home

De Funcup is er weer! Een hele dag vol ludieke en echte wedstrijdjes om de zomervakantie goed af te sluiten. Alle jonge zeilertjes zijn welkom!

Je schrijft in in een boottype waarin je al eens een kampje volgde. Inschrijven kan hier.

Ook na de zomer kan je blijven zeilen! Onder begeleiding van onze enthousiaste monitoren starten we de jeugdtrainingen om 13u30 en zijn rond 17u klaar. Je oefent verder op technieken en manoeuvres, we testen wat verschillende boten uit en maken je wegwijs in de wondere zeilwereld.

Meer info

Vanaf 27/6 zijn er weer een aantal versoepelingen. 

Op het terrein zijn mondmaskers niet langer verplicht. Op het terras en in de kleedkamers, vragen we wel nog steeds je masker op te zetten. Ook wanneer je als ouder je kindjes komt brengen of halen van het zeilkamp.

De kleedkamers zijn weer open, evenals de douches. Als het heel druk is in de kleedkamer, wacht dan even vooraleer je binnen gaat. Je gerief kan je opnieuw in de kleedkamer laten liggen.

De zomerbar gaat weer open op woensdag- en vrijdagavond en/of op het einde van een cursusdag. Je mag tafels buiten zetten, of op de bank/trappen zitten. Wel max per 8 en op 1,5m van andere groepen! We werken volgens het take-away principe. Kom alleen bestellen aan de bar (met mondmasker) en neem de drank voor je hele groep mee.

Vanaf woensdag 7/7 gaan we opnieuw bbq'en! Je neemt je eigen eten en drinken mee alsook je borden en bestek. Dat is nieuw, maar we moeten drukte aan de afwastoog binnen vermijden. Je kan de tafels en banken onder de trap nemen, zolang je ze achteraf terug plaatst. Er mag maximum met 8 aan een tafel gezeten worden en tafels mogen niet tegen elkaar gezet worden. Een iemand kan per tafel gaan bbq'en. Voor drinken van de zomerbar stuur je ook max 1 persoon. Als je je over het terras beweegt, draag je een mondmasker, zoals in de horeca.

Op 6/6 dagen de Galgenweelclubs elkaar uit om zoveel mogelijk afval van op het terrein en langs het water te verzamelen. Doe mee een wandeling om het Galgenweel of neem een SUP/optimist met peddel om zo langs de oevers te gaan. Zo zorgen we samen voor een schitterende zeilplas!

De volwassenzeilschool start officieel op vanaf 8 mei! Begon de cursus waarvoor je ingeschreven was al vroeger? Dan zal je eerstdaags een mailtje ontvangen om vervangdata te zoeken voor de weggevallen cursusdagen.

We zijn super blij dat we terug van start mogen gaan!

Leden-nieuwtjes
Clubkampioenschap
Voor het 2e jaar op rij willen we wat afwijken van de traditionele handicap wedstrijden om de clubka
Jan Peeters en Nathalie Janssens winnen tumultueus OBK Snipe 2023 op het Galgenweel
Lees het volledige wedstijdverdslag op https://www.clubracer.be/jan-peeters-en-nathalie-janssens-
Nieuwpoortweek 2023
Wat een heroïsche Nieuwpoortweek hebben we gehad. Echte helden onze jonge zeilers. Dagen van 30knop
Facebook

Agenda