Home

Nadat in het voorjaar elke zeilactiviteit werd stilgelegd, komt het wedstrijdseizoen stilaan terug op gang. 

Natuurlijk zijn er onze vaste waarden in het circuit. Maar we kunnen niet ontkennen dat oa. door de sailing-skills en de jeugdtrainingen, dat het aantal minnende wedstrijdzeilers in onze club groeit. 

Daarom hebben we een rubriek gemaakt om wat aandacht te schenken aan deze mensen.

 

Dit najaar organiseren we wekelijks onze Sailing Skills! Op zondag middag in september en oktober kunnen we weer samen op het water onze zeilkunsten verbeteren. We zullen splitsen in twee groepen op basis van boottype en ervaringsniveau zodat het deelnemersveld niet te ver uit elkaar ligt. Elke groep zal begeleid worden door een ervaren trainer.

De jeugdzeilschool blijft haar vloot vernieuwen. We hebben dit jaar 5 optimisten vervangen. De vervangen optimisten mogen nu dus weg. Je krijgt steeds een boot die zeilklaar is. 

Gezien het gaat om onze 5 boten in minst goede staat (herstellingen aanwezig) is de vraagprijs slechts 50 euro of gratis bij lid- en liggeld in 2021.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar loic@vvw-galgenweel.be 

Beste zeilers
Zoals jullie waarschijnlijk reeds vernomen hebben, is het virus terug aan een opmars bezig en heeft de veiligheidsraad recent een aantal nieuwe maatregelen genomen in de strijd tegen COVID-19. Concreet voor onze club betekent dit het volgende:
  1. Van zodra je de club betreedt, dien je een mondmasker te dragen. Dit zowel in de loodsen, op het terras als tijdens het optuigen. Enkel wie effectief op het water is, moet geen masker dragen. Wanneer je je verplaatst binnen de club dien je altijd je masker te dragen.
  2. Gezien de stevige opmars van het virus hebben we besloten de bar tot nader orde te sluiten (met uitzondering voor de zeilschoolbubbels). Dit is geen makkelijke beslissing echter is de organisatie niet langer houdbaar als club en kunnen we de veiligheid niet garanderen. Neem dus zelf voldoende drank mee, je kan je drinkbus vullen aan de kraantjes op het plein.
  3. Wie niet ingeschreven is voor een cursus, dient zich te registreren via een QR code.
  4. Uiteraard blijven andere regels nog steeds gelden; blijf afstand houden, ontsmet of was zeer regelmatig je handen, wissel zo weinig mogelijk materiaal uit, beperk het volk in de kleedkamers/toiletten/mastenloodsen/...
Wij rekenen op ieders verantwoordelijkheidszin om deze regels te respecteren, zodat we (hopelijk) nog heel de zomer mogen genieten van onze geliefkoosde sport!
 
Wij danken jullie alvast voor jullie medewerking.
Het Bestuur
 
 

De corona crisis heeft voor wat verschuivingen gezorgd in onze kalender.

Noteer alvast 21 juni en schrap 28 juni in jullie kalender.

De succesrijke vorige edities doen op nieuw hopen op een grote opkomst.

Schrijf alvast in via dit formulier.

Leden-nieuwtjes
Weekend van 12-13 september
Mats De Bruyne, 11j. Hij was er als een van de eerste bij toen we twee winters geleden de jeugdtrain
Nieuwe rubriek ledennieuws
Nadat in het voorjaar elke zeilactiviteit werd stilgelegd, komt het wedstrijdseizoen stilaan terug o
Facebook

Agenda