Voor alle kinderen jonger dan 14 jaar die een cursus volgen word er een fiscaal attest (fiscale fiche 281.86 - kinderopvang) aangemaakt, dit op voorwaarde dat u bij inschrijving alle nodige info correct hebt doorgegeven. Deze fiche(s) worden in de loop van de maand maart rechtstreeks naar de overheid verstuurd en zal/zullen automatisch op uw belastingsaangifte verschijnen. U kan deze terugvinden bij uw documenten op de webite van de fod financien.

Bij deze een korte uitleg hoe u deze kan downloaden:

  • Ga naar de website van FOD financiën: https://eservices.minfin.fgov.be/myminfin-web 
  • Log in met je identiteitskaart of itsme
  • Ga naar ‘mijn documenten’
  • Daar staat er een lijst met al je fiscale documenten. De fiche 281.86 afkomstig van onze club zou daar moeten tussenstaan.

 

Mis je een fiscaal attest kan je tussen 1 mei en 30 juni een mail sturen naar jeugd@vvw-galgenweel.be. Als er een fiche aangemaakt is zullen we u een kopie toesturen. Als er geen fiche van is wil dit zeggen dat we onvoldoende info hadden, we maken achteraf geen fiches meer aan! 

Terugbetalingspapieren voor het ziekenfonds dienen ingevuld afgegeven te worden in het begin van de zeilweek. Gelieve zelf op vrijdag te controleren dat u de papier hebt teruggekregen. Achteraf kan u ook nog papieren laten invullen, dit kan door zelf langs te komen op het galgenweel en deze te laten invullen. Dit is mogelijk tot eind september.