Voor kinderen die te groot zijn voor een optimist hebben is er een kamp basis meermansboten. De eerste dagen leren de kinderen de basishandelingen van het zeilen in onze grotere Laser Bahia. Hierbij zitten gaat de monitor samen met 3-4 kinderen op een boot. Op deze manier leren ze hoe een boot reageert. Afhankelijk van de groep stappen de kinderen na enkele dagen dan over op een RS Feva om hun zeiltechnieken verder onder de knie te krijgen. Hierbij is er geen monitor meer aanwezig op de boot, maar begeleid deze de kinderen vanop een motorboot. Op die manier kunnen kinderen zelfstandig, maar onder toezicht en begeleiding van onze monitoren hun zeiltechnieken verder uitdiepen.

Inschrijvingsvoorwaarden
12 jaar op 31 december van het inschrijvingsjaar
Een gewicht van minimum 35 kg
Verklaring van de ouders: medische geschikt & goed zwemmen

Prijs: € 245


OM IN TE SCHRIJVEN VOLGT U VOLGENDE STAPPEN:
 1. Zoek welk kamp voor uw zoon/dochter geschikt is aan de hand van de handige tabellen.
 2. Lees de verdere info omtrent het gewenste kamp en controleer of uw zoon/dochter aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoet.
 3. Kies de gewenste week dat dit kampje beschikbaar is.
 4. Stuur een mail naar jeugd@vvw-galgenweel.be met volgende info:
  • gewenste kamp
  • gewenste week
  • Naam & voornaam van uw zoon/dochter
  • e-mailadres
  • GSM-nummer
  • geboortedatum


De inschrijvingen beginnen op 5 januari 2020. Mails zullen behandeld worden in volgorde dat deze binnenkomen. Daar we veel inschrijvingen verwachten in de eerste week kan het even duren alvorens u een reactie krijgt. Gelieve even geduld uit te oefenen en ons de tijd te geven alle inschrijvingen te verwerken.

Voor verdere vragen en informatie kan u Rita contacteren via mail (jeugd@vvw-galgenweel.be) of via telefoon (03 636 38 07 in de week enkel tussen 20u en 22u, in het weekend tussen 14 en 22u).

Facebook

Agenda