Met heel veel spijt hebben we moeten besluiten om van het einde seizoensfeest nu zaterdag een seizoensopening te maken. Door de verstrengde coronamaatregelen die vandaag aangekondigd zijn, kunnen we ons feest niet laten doorgaan. We zijn super blij met de grote opkomst van jullie, onze leden en medewerkers, en willen het initiatief dan ook hernemen wanneer de corona situatie weer beter onder controle is.

De tickets die jullie gekocht hebben voor de frietjes blijven geldig voor zaterdag 19 maart, wanneer we een grootse seizoensopening zullen organiseren. Indien je er dan niet bij kan zijn, willen we je zeker het geld terug betalen. Gelieve dan je gegevens in dit formulier in te vullen voor 10 december.

Hou het allemaal veilig en gezond zodat we toch mooie feestdagen tegemoet kunnen gaan! En hopelijk mogen we jullie in maart even talrijk ontvangen onder betere omstandigheden!

----------

 

Het zeilseizoen is ten einde en ondanks Covid hebben we toch veel te vieren: Een record aantal inschrijvingen in de jeugd- en volwassenzeilschool. Een record aantal jonge zeilers op het water tijdens de jeugdtrainingen. 4 Belgische kampioenen, een vezega kampioen, een clubkampioen. Nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Monitoren die ondanks de moeilijke coronamaatregelen altijd met volle goesting zijn blijven les geven...

Dat alles verdient een feestje. Kom je ook? Laat het even weten via het formulier hieronder.

Planning:

  • 19u: Receptie
  • 19u30: kleine speech
  • 20u: frietjes en snacks à volonté (voor wie zich via het formulier inschrijft)
  • 21u: DJ start

Hopelijk tot dan!